begrafenissen diest
Begrafenisondernemingen Diest goudengids.be.
Wellenstraat 27 3840 Borgloon. Omdat de zorg van een overledene zeer belangrijk is. ZIJSTRAAT 7 2430 VORST.
Huis Jannes Begrafenissen Diest Tel 013311. Begrafenisondernemingen goudengids.be.
Bel ons. Huis Jannes Begrafenissen Diest. Contactinformatie telefoon e-mail adres openingsuren Meer info
Begrafenisondernemers Diest inmemoriam.be.
Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Bekijk ook begrafenisondernemers in Vlaams-Brabant. Jannes Huis Koning Albertstraat 67. Over inmemoriam.be Privacy beleid en algemene voorwaarden Links Contact Begrafenisondernemers Archief. 2016 Inmemoriam een initiatief van Mediahuis Website by Brainlane. Met medewerking van Lavenir.net Gazet van Antwerpen HBVL.be Nieuwsblad.be Standaard Online.
Begrafenissen Pues uitvaart begrafenis.
De sterkte van een groot bedrijf de persoonlijke dienstverlening van een familiebedrijf. Als erkende begrafenisondernemer regelt Begrafenissen Pues de begrafenis met de grootste zorg en in alle discretie. Uw uitvaart vooraf regelen? Ook daarvoor kan je bij Begrafenissen Pues terecht. Betuig online uw medeleven met de familie van de overledene of bekijk de rouwbrief.
Home Huis Jannes.
013 31 11 37. Enkel open op afspraak. 013 31 11 37. Enkel open op afspraak. 013 31 11 37.
Matterne Uitvaartverzorging.
Uitvaartverzorging Matterne leidt de uitvaart van uw geliefde in goede banen. 24u op 24 zijn wij voor u bereikbaar om een persoonlijke uitvaart te regelen.
Uitvaartverzorging Van de Laer Scherpenheuvel-Zichem Condoleren.
uitvaart uitvaart mussche begrafenissen diest.
Yvonne was woonachtig te Meldert-Lummen. Weduwe van Jos Nuyts. Geboren te Deurne-Diest op 23 april 1931. Overleden te Diest op 29 juni 2017. Uitvaart in de parochiekerk van Berg-Tessenderlo op zaterdag 8 juli 2017 om 10.30 uur. Begroeting voor de begrafenis op zaterdag vanaf 10 uur in de parochiekerk van Berg-Tessenderlo. Rosa was woonachtig te Tessenderlo. Echtgenote van André Slock. Geboren te Rostock Duitsland op 21 mei 1953. Overleden te Leuven op 2 juli 2017.
Begrafenisondernemer Diest Heidi Wendelen UitvaartbegeleidingUitvaartcentrum Heidi Wendelen. Begrafenisondernemer Diest Heidi Wendelen Uitvaartbegeleiding.
Altijd samen nooit alleen onafscheidelijk altijd één. Persoonlijke aandacht en emotionele ondersteuning zijn de uitgangspunten van begrafenisondernemer Heidi Wendelen. Ze staat bekend om haar persoonlijke en discrete begeleiding van het gehele uitvaartproces. Afscheid nemen van uw dierbare op een rustige en waardige manier is een belangrijk aspect van het rouwproces. De begrafenisondernemer in de regio Diest zorgt er dan ook voor dat nabestaanden zich zoveel mogelijk kunnen richten op de essentie van het afscheid. Ons toegewijde en ervaren team staat dag en nacht voor u klaar. Heidi Wendelen als uw begrafenisondernemer.
Links / categorie / Genealogie DVF Diestse Vereniging voor Familie en Heemkunde vzw. DVF Diestse Vereniging voor Familie en Heemkunde.
Allerlei links met betrekking tot genealogie. Site van Ria Baldewijns. Website van ons Lid Ria Baldewijns. Hier kan je haar stamboom terugvinden en neuzen in de index van haar verzameling bidprentjes. Verzameling van trefwoorden en begrippen. Verzameling van trefwoorden en begrippen. Genealogische site van Eddy Exelmans.

Contacteer ons

Resultaten voor begrafenissen diest