uitvaarten
Eraly Familiaal in afscheid uitvaart.
Uitvaartcentrum Eraly uit Tremelo zet je met een persoonlijke en familiale aanpak even uit de wind en geeft je de tijd om afscheid te nemen.
Uitvaarten Cornelis Janssens.
Uitvaartcentrum Cornelis Janssens. Persoonlijke begrafenissen in Aartselaar Reet Rumst en omgeving.
Overlijdensberichten Van Dooren-Claessen Turnhout.
Steun de rouwende familie met een openbaar bericht in het rouwregister.
Groene uitvaart milieuvriendelijke manieren van cremeren en begraven BeforeYouGo.be.
Maar er bestaan groene alternatieven. Milieubewust omgaan met begrafenissen en crematies getuigt niet alleen van respect voor Moeder Aarde ook voor onze dierbaren die overlijden. In het licht van gepersonaliseerde uitvaarten die vandaag de norm zijn is het handig om deze groene uitvaartmogelijkheden te kennen. Zo kan je je ecologische voetafdruk ook na je dood zo klein mogelijk houden indien gewenst. In dit dossier gaan we dieper in op de klassieke uitvaartproducten en bespreken we hun ecologische varianten doodskisten urnen bloemen ja ook die zijn vervuilend en het drukwerk. Verder gaan we dieper in op de milieuvriendelijke manieren van begraven en cremeren. Tot slot geven we nog enkele speciale weetjes mee omtrent groene uitvaarten. In Belgiƫ zijn groene uitvaarten nog niet ingeburgerd.
Rouwberichten Oud-Turnhout Schillebeeckx.
Bekijk de rouwberichten op de website van Schillebeeckx.
Quirijnen Sereni Sereni.
Condoleren.
Uitvaarten.
Gedurende meer dan 25 jaar hebben vele getroffen families van Groot-Jabbeke Groot-Oudenburg en de randgemeenten gebruik gemaakt van de faciliteiten die ons funerarium voor deze regio te bieden heeft. De uitvaartsector evolueert en dat doet ook de wetgeving. Door ingrijpende wijzigingen in de wetgeving aangaande de uitbating van funeraria dringen zich continu aanpassingswerken op om aan de opgelegde reglementeringen te voldoen. Vernieuwing ruimte sereniteit en discretie allemaal factoren die wij belangrijk vinden. Tavernier kan ondertussen trots terugblikken op een familiebedrijf waarvan het ontstaan tot 150 jaar geleden is achterhaald en waarvan het bedrijf een ervaring in de uitvaartsector meedraagt van meer dan 60 jaar.
Uitvaarten Moyson Begrafenissen Merchtem.
Uitvaarten Moyson in Merchtem begrafenissen met zorg voor uitvaart waardig en sereen.
Rouwregister.asp Uitvaart Vandercruyssen.
Wij zijn STEEDS telefonisch bereikbaar op het nr 056 777930. Tegenwoordig kiezen meer en meer mensen voor crematie. Plaats en uur van crematie is afhankelijk van het crematieschema van het crematorium. Begroetingsuren Uitvaartcentrum van maandag tot vrijdag van 15 tot 18.30 u zaterdag van 15 tot 17.30 u op zon en feestdagen is er GEEN begroeting. Ontvangstruimte voor het bespreken van alle vragen ruime toonzaal van kisten ruime keuze van bloemen gedenkplaten grafzerken. 10 ingerichte kamers om discreet een laatste groet aan een overledene te brengen.

Contacteer ons

Resultaten voor uitvaarten