snoeck uitvaart
inmemoriam.be Snoeck / Bellevuestraat 24 / 8870 Izegem Begrafenisondernemer.
Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Tel 051 / 30.09.40. Plan uw route naar deze locatie Uw adres straat nr postcode/gemeente Toon route. Over inmemoriam.be Privacy beleid en algemene voorwaarden Links Contact Begrafenisondernemers Archief. 2016 Inmemoriam een initiatief van Mediahuis Website by Brainlane. Met medewerking van Lavenir.net Gazet van Antwerpen HBVL.be Nieuwsblad.be Standaard Online.
Agnes Cremmery Snoeck uitvaartzorg rouwberichten.
Geboren te Izegem op 4 juni 1945. en er thuis in haar slaap overleden. op Valentijn zaterdag 14 februari 2015. Gewezen uitbater van het Schatjeskraam. Het afscheidsmoment wordt gehouden in de aula van het. uitvaartcentrum Snoeck Bellevuestraat 24 te Izegem. op ZATERDAG 21 FEBRUARI 2015 om 10.30 uur. Wij komen er samen vanaf 10.15 uur. Gelegenheid tot condoleren na de plechtigheid. Na de crematie wordt haar asurn geplaatst in het urnenpark. op de begraafplaats aan de Reperstraat. Mama kan iedere dag van 15 tot 19 uur begroet worden in het uitvaartcentrum. Op zondag enkel van 10 tot 12 uur. Haar kinderen en kleinkinderen. Ludwig en Tania Seys Vandekerckhove. Tino en Eveline Vandekerckhove Dekimpe. Haar broers en zussen schoonbroers en schoonzussen. neven en nichten achterneven en achternichten.
Snoeck uitvaartzorg rouwberichten uitvaartcentrum funerarium begrafenisonderneming begrafenisondernemer rouwkamers rouwbegeleiding Izegem.
Het proces rondom overlijden is voor elkeen die erbij betrokken is een bijzonder levensmoment. Wij begeleiden de directe familie in dit proces en dragen er zorg voor dat zowel het afscheid als de uitvaart passend en betekenisvol is voor de overledene als voor zij die blijven. Deze filosofie geldt zowel voor onze medewerkers de infrastructuur de wagens als de persoonlijke begeleiding van een uitvaart. Wij verzorgen uitvaarten waar de familie het ook maar wenst. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met diverse reisbijstandsverzekeringen staan wij tevens in voor het overbrengen van overledenen van of naar het buitenland. Na uw oproep komen wij ter plaatse bij u voor alle voorbereidingen en vastleggingen. Wij staan u bij voor het afhandelen van alle nodige documenten en administratie.
Rouwberichten Feryn.
weduwe van de heer Antoine Dejonckheere 2008. geboren te Rumbeke op 10 oktober 1926. overleden te Tielt op 10 juli 2017. plaats en datum van uitvaart. de Sint-Martinuskerk te Ardooie op zaterdag 15 juli 2017 om 10.30 uur. echtgenoot van Paula Godefroy. geboren te Zwevezele op 20 november 1932. overleden te Gits op 6 juli 2017. kerk van Sint-Jacob de Meerdere te Gits op woensdag 12 juli 2017 om 10 uur. echtgenoot van mevrouw Annemie Vandewalle. geboren te Hooglede 26 september 1957. overleden te Roeselare op 27 juni 2017. plaats en datum uitvaartdienst.
Snoeck uitvaartzorg rouwberichten uitvaartcentrum funerarium begrafenisonderneming begrafenisondernemer rouwkamers rouwbegeleiding Izegem.
stijl en ethiek de basis vormen van het vertrouwen van de families die op hen beroep doen. Elk van deze aspecten biedt u de garantie dat wij uw persoonlijke wensen optimaal invullen voor elke uitvaart.
Rouwberichten Uitvaartzorg Serrus.
Uitvaartzorg SERRUS Huwelijken Wij begeleiden u op een serene en vertrouwelijke manier rond alle aspecten van de uitvaartverzorging alsook uw huwelijk.
Begrafenissen Depoorter.
Rouwberichten Uitvaartzorg Ghillemyn.
Marc Sintobin.
Wij begeleiden u en nemen alle voorbereidingen op ons. Zo staan wij in voor het vervullen van alle formaliteiten zoals de aangifte van het overlijden en het overbrengen en opbaren van uw dierbaren in het rouwcentrum Snoeck Bellevuestraat 24 Izegem. Ook het drukwerk de berichtgeving van het rouwbericht in de pers en het bestellen van bloemstukken het grafzerk en de urne nemen wij voor onze rekening. Tenslotte zorgen wij ervoor dat de organisatie van de uitvaartplechtigheid en de rouwmaaltijd tot in de puntjes worden geregeld. Dit alles wordt besproken waar en wanneer u dat wenst bij u thuis in uw vertrouwde omgeving of u komt langs bij ons. Indien u vragen heeft of speciale verzoeken kunt u hiermee steeds bij ons terecht.
Uitvaart en begrafenisverzekering ERGO.
Er bestaat echter ook nog een andere mogelijkheid. U kunt nu al een uitvaartverzekering sluiten met ERGO die u de zekerheid biedt dat uw nabestaanden er in die moeilijke periode niet alleen voor staan. Met een levenslange verzekering zorgen we voor het nodige geld voor de uitvaart en eventueel een extra kapitaal voor de nabestaanden.

Contacteer ons

Meer resultaten voor snoeck uitvaart