demeyer uitvaart
Uitvaartcenter De Piramide Evergem.
Uw uitvaartverzorging in Evergem Sleidinge Ertvelde Oost-Vlaanderen. Uitvaartcenter De Piramide
De Meyer Uitvaart Brasschaat Dienstverlening voor uitvaarten en begraafplaatsen Facebook.
Ook bedankt aan iedereen die zijn medeleven betuigde via sms Facebook kaartjes enz. Ook heel veel dank voor de hulp steun en verzorging van deze uitvaart aan De Meyer Uitvaart en Katleen Schepers van De zeven eiken. Telefoon Een telefoonnummer suggereren. Website Een website suggereren. Plaatsen Brasschaat Dienstverlening voor uitvaarten en begraafplaatsen De Meyer Uitvaart. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil.
De Meyer Uitvaart Brasschaat 2930 Bredabaan 216 Bedrijfsinfo via bsearch.be.
De Meyer Uitvaart BVBA. Bredabaan 216 2930 Brasschaat. 03 652 03 87. Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen. Contacteer De Meyer Uitvaart. Voeg uw bedrijf toe. Diksmuidelaan 305 B-2600 Berchem.
De Meyer Uitvaart Persoonlijke uitvaartverzorging op mensenmaat Uitvaartvilla De Meyer Uitvaart.
Dit zijn natuurlijk in de eerste plaats de burgerlijke en vrijzinnige plechtigheden. Maar evengoed bent u bij ons welkom voor een christelijk geïnspireerde uitvaart of van eender welke andere levensbeschouwing of religie. Zoals de naam het al zegt richten wij ons tot alle inwoners van de regio Noorderkempen. De villa gelegen aan de Bredabaan 654 te Brasschaat pal tussen de wijken Centrum en Maria-ter-Heide is dan ook ideaal gelegen om voor iedereen vanuit Brasschaat Kapellen Kalmthout Wuustwezel Brecht/Sint-Job Schoten s-Gravenwezel/Schilde Merksem Ekeren en Antwerpen vlot zonder zoeken en zonder file bereikbaar te zijn. Ruime parkeergelegenheid op en rond het terrein is een bijkomende troef en ook De Lijn stopt vlak voor onze deur lijn 640 halte Bethanielei.
De Meyer Begrafenissen BVBA Brasschaat Begrafenisondernemingen.
De Meyer Begrafenissen BVBA. Bredabaan 216 2930 Brasschaat. Klik voor telefoon Telefoon 03/651.81.68. Klik voor fax Fax 03/652.03.87. Begrafenissen en crematies privaat funerarium voorafregeling van de uitvaart. 24/7 tot uw dienst. Wij staan 24 op 24 uur en 7 op 7 dagen tot uw dienst. Uw bedrijf op Handelsgids.
De Meyer Uitvaart Persoonlijke uitvaartverzorging op mensenmaat Home De Meyer Uitvaart.
Zo was het vroeger. Persoonlijke uitvaartverzorging op mensenmaat. De Meyer Uitvaart is als begrafenisonderneming diep geworteld in en om de Brasschaatse gemeenschap. Niet verwonderlijk als u bedenkt dat de onderneming werd gesticht in 1884 door stamvader Frans De Meyer. De Meyer Uitvaart is als begrafenisonderneming diep geworteld in en om de Brasschaatse gemeenschap. Niet verwonderlijk als u bedenkt dat de onderneming werd gesticht in 1884 door stamvader Frans De Meyer op dezelfde plek als waar men nu nog steeds de maatschappelijke zetel vindt aan de Bredabaan 216.
Stijn De Meyer Uitvaart Van Tendeloo-Verhagen En nog een WordPress site.
inmemoriam.be De Meyer / Bredabaan 216 / 2930 Brasschaat Begrafenisondernemer.
Jo de Meyer Monuta Breda.
Ik wil een afscheid waar iedereen met een goed gevoel op terug kijkt omdat deze precies zo was zoals zij het wilden. Het neerzetten van een perfecte uitvaart kan alleen door een intensief contact met de nabestaanden. Wanneer ik een overlijdensmelding krijg neem ik dan ook zo snel mogelijk contact op met de familie. Ik vraag hen naar de persoon achter de overledene en wat deze voor de nabestaanden heeft betekend. We brengen de wensen voor de uitvaart in kaart ik maak afspraken met de betrokken instanties en zorg ervoor dat alles wordt gepland. Ook regel ik de bloemen kist muziek en het uitwerken van de teksten voor de rouwkaart en/of advertentie.
uitvaart uitvaart hansen demeyer uitvaart.
Centrum Ronde v Vlaanderen Oudenaarde. Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Bredabaan 216. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Met een login ziet u de website van de onderneming. Met een login ziet u het e-mailadres van de onderneming. Statutaire naam De Meyer Uitvaart EBVBA. Juridische toestand Actieve onderneming. Paritair comité b320/b Paritair Comité voor de begrafenisondernemingen/li/ul data-titleParitair comité320. DE MEYER UITVAART EBVBA Brasschaat Companytracker. donderdag oktober 20 1988. Eenpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Contacteer ons

Op zoek naar demeyer uitvaart?