uitvaartbranche
Marktleiders uitvaartbranche in financiële problemen Het is dringen op de markt Economie Voor nieuws achtergronden en columns.
Het is niet verplicht een overledene in een kist te begraven of te cremeren. Marktleiders uitvaartbranche in financiële problemen Het is dringen op de markt. Wie denkt dat iedereen in de uitvaartbranche gouden bergen verdient door de vergrijzing heeft het mis. Marktleiders Rouwservice Nederland rouwvervoer en Bogra grafkisten kampen met financiële problemen. Deze week kregen zij uitstel van betaling. Door Gidi Pols 1 juli 2017 0632. De zusterbedrijven uit Enkhuizen konden het salaris over juni en het vakantiegeld van hun 150 werknemers niet betalen. De rechtbank Noord-Holland stelde daarop een bewindvoerder aan. Na de zomer is er een vergadering met de schuldeisers.
Prijzenslag in uitvaartbranche Begrafenis-uitvaart.net.
Na de uitvaart regelen. Home Nieuwsberichten Prijzenslag in uitvaartbranche. Het bedrijf Uitvaartdiscount biedt nu een uitvaart aan voor een wel hele kleine prijs. Voor minder dan 1500 heeft u al een uitvaart. Het concept is vrij simpel zegt een woordvoerder. Er zijn veel mensen die geen behoefte hebben aan een dure en omvangrijke uitvaart als zij komen te overlijden. De doelgroep zijn die mensen die na hun overlijden geen behoefte hebben aan een uitgebreide afscheidsdienst met alles erop en eraan.
Uitvaartbranche vacatures werk Indeed.nl.
Gesponsord door Bonque The IT Jobsite vacature opslaan. Bruijns Uitvaartverzorging Oosterhout 2.103 2.856 per maand. 2103 2856 CAO Uitvaartbranche schaal 3b. Salariëring volgens de CAO uitvaartbranche in schaal 3B. Uw houvast bij afscheid. Uitvaartvacatures.nl 3 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Bruijns Uitvaartverzorging Vacatures in Oosterhout. Yarden 7 reviews Delfzijl. De CAO Uitvaartbranche is van toepassing. Als medewerker Restauratieve Dienst in het crematorium houdt u zich bezig met het voorbereiden en verstrekken van. 5 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Yarden Vacatures in Delfzijl. Lees meer over werken bij Yarden. Yarden 7 reviews Ede. De CAO Uitvaartbranche is van toepassing.
Alle vacatures in de uitvaartbranche Uitvaartvacatures.nl.
Ik zoek een baan. Plaats een vacature Personeel gevraagd. Geplaatst 27 augustus 2017 GEDIPLOMEERDE LICENTIENEMERS. Úw eigen woonplaats parttime Full-time. Geplaatst 25 augustus 2017 Freelance uitvaartleiders. Drenthe Gelderland Groningen Zeeland Oproepkracht. Landelijke uitvaartverzorger Freelance uitvaartleiders. Geplaatst 21 augustus 2017 Algemeen medewerker crematorium. PC Uitvaart Algemeen medewerker crematorium. Geplaatst 19 augustus 2017 Zelfstandige uitvaartondernemers ZZP. Elias christelijke uitvaartzorg Nederland Zelfstandige uitvaartondernemers ZZP. Geplaatst 16 augustus 2017 Medewerker Bedrijfsbureau. Yarden Uitvaartzorg Den Haag Part-time. Yarden Uitvaartzorg bv Medewerker Bedrijfsbureau.
Uitvaartbranche.
home CAO nieuws Nieuwe cao's Uitvaartbranche. De partijen bij de cao Uitvaartbranche hebben op 11 maart jl. een onderhandelingsresultaat bereikt over een nieuwe cao. In dit signaal vindt u de belangrijkste afspraken uit dit resultaat op een rij. De cao krijgt een looptijd van 2 jaar van 1 januari 2016 tot 1 januari 2018. Gedurende de looptijd stijgen de lonen als volgt. Per 1 april 2016 15%. Per 1 januari 2017 15%. Naast de structurele loonsverhogingen ontvangen de werknemers in april 2016 een eenmalige uitkering van 025%.
Hét opleidingsinstituut voor de uitvaartbranche Docendo.
Voor verdere informatie zie de opleidingsbrochure. Oriëntatiedagen Werken in de uitvaartbranche iets voor mij? In het najaar gepland op 24 oktober en 17 november. Docenten zijn gemotiveerd en hebben ervaring uit de praktijk. daardoor word je zelf ook enthousiast voor het vak. Opleidingen voor de uitvaartbranche. Docendo het instituut voor professionals en starters in de uitvaart en postmortale zorg. Al meer dan 125 jaar zijn wij hét opleidingsinstituut met kennis kunde op het gebied van postmortale zorg en uitvaartzorg. Wat komt er allemaal kijken bij het regelen van een uitvaart? Wie doet wat en hoe?
Uitvaartbranche.
Werken in de uitvaartbranche De Helpende Hand.
of mail ons personeel@dehelpendehand.info. De specialist in personeel voor de uitvaartbranche. U WILT WERKEN IN DE UITVAARTBRANCHE. OVER DE HELPENDE HAND. U WILT WERKEN IN DE UITVAARTBRANCHE. OVER DE HELPENDE HAND. Werken in de uitvaartbranche. U bent op zoek naar vast of tijdelijk werk in de uitvaartbranche.
Branchecijfers Uitvaartbranche.
Snel inzicht in de gemiddelde exploitatie en branche cijfers van uitvaartbranche. Branchecijfers overige dienstverlening Branchecijfers Uitvaartbranche. Inzicht in kosten en winst trend van meer dan 300 bedrijfstakken. Het is interessant om uw begrote of gerealiseerde winst en verliesrekening te vergelijken met het gemiddelde in de branche voor uitvaartbranche. U kunt zien welke kosten bij u relatief hoog of laag zijn en wat het effect is op de winst. Zijn uw huisvestingskosten bijvoorbeeld hoger of lager dan het gemiddelde in de sector en wat is de reden daarvan?
Vechten om kisten in uitvaartbrancheBinnenland Telegraaf.nl.
Jan-Jaap Palma van Uitvaart24 zegt te zijn bedreigd en gechanteerd. Foto Foto Richard Mouw. Intimidatie en chantage resulteren in kort geding. Vechten om kisten in uitvaartbranche. Vandaag 0530 Bart Mos. Amsterdam Rouwservice Nederland marktleider op het gebied van doodskisten en rouwautos bedreigt chanteert en maakt zich schuldig aan maffiapraktijken. Dat stelt de directie van Uitvaart24 een nieuwe online prijsvechter in de begrafenisbusiness. Hij riep Je krijgt vanaf morgen geen enkele kist meer! De beschuldigingen van ernstige intimidaties werden gisteren geuit tijdens een kort geding dat was aangespannen door Rouwservice Nederland RSN tegen Uitvaart24. Inzet van de rechtszaak is het exclusieve contract met RSN voor afname van doodskisten en rouwvervoer waar de snelgroeiende begrafenisverzorger Uitvaart24 van af wil.

Contacteer ons

Zoeken naar uitvaartbranche