smet uitvaart eeklo
Stad Eeklo Smet Uitvaart BVBA.
Home / ondernemenwerk / ondernemen / bedrijven / Smet Uitvaart BVBA. Rouwstukken en kransen in kunst en natuurbloemen. Ontwerpen bewerken en plaatsen van grafmonumenten in alle steensoorten en bijhorende. Aula auditorium met 100 zitplaatsen. Verhuur en plaatsen van rouwkapel. Ceremoniemeester / rouwbegeleider / spreker. Kristien Depuydt Thierry Smet.
ROUWREGISTER Rouwcentrum Tieberghien.
nemen afscheid van wie hen zo dierbaar is. Echtgenote van Gaston Dauwe. Geboren te Roeselare op 21 juli 1935. Overleden in het WZC Sint-Elisabeth te Eeklo op 19 augustus 2017. Gesterkt door de ziekenzalving. Bezielster van Den Olijfboom. Medezaakvoerster van Dabelux en Codam. Wij nodigen u vriendelijk uit om samen afscheid te nemen. tijdens de uitvaartliturgie in de dekenale kerk Sint-Vincentius. Markt te Eeklo op zaterdag 2 september 2017 om 11 uur. Ten afscheid zal Jeanine begeleid worden met de orgeltonen van. Bachs Toccata en Fuga dat zij zo graag beluisterde. Wenst u te condoleren klik hier om het formulier in te vullen.
inmemoriam.be Smet Uitvaart bvba / Tieltsesteenweg 26-28 / 9900 Eeklo Begrafenisondernemer.
Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Smet Uitvaart bvba Begrafenisondernemer. Tel 09 377 14 07. Fax 09 377 88 73. Plan uw route naar deze locatie Uw adres straat nr postcode/gemeente Toon route. Over inmemoriam.be Privacy beleid en algemene voorwaarden Links Contact Begrafenisondernemers Archief. 2016 Inmemoriam een initiatief van Mediahuis Website by Brainlane. Met medewerking van Lavenir.net Gazet van Antwerpen HBVL.be Nieuwsblad.be Standaard Online.
Smet Uitvaart Eeklo Openingsuren Tieltsesteenweg 26-28.
Openingsuren Smet Uitvaart Eeklo. Smet Uitvaart in Eeklo is vandaag open op afspraak. 9900 Eeklo Tel 09 377 14 07. Deze week 21 aug. Volgende week 28 aug. Maandag 21 augustus 28 augustus. Dinsdag 22 augustus 29 augustus. Woensdag 23 augustus 30 augustus. Donderdag 24 augustus 31 augustus. Vrijdag 25 augustus 01 september. Zaterdag 26 augustus 02 september. Zondag 27 augustus 03 september. Foutieve gegevens op deze pagina? Leuke kortingen bij Zalando!
Toch geen vergunning voor uitvaartcentrum Eeklo Het Nieuwsblad.
24/06/2015 om 0659 door Erwin Mynsberghe Print Corrigeer. Uitvaart De Smet zoekt een toekomst op hun huidige stek aan de Tieltsesteenweg. Uitvaart De Smet aan de Tieltsesteenweg is zijn milieuvergunning kwijt. De Raad van State heeft de provincie teruggefloten omdat die in beroep de milieuvergunning aan het uitvaartcentrum toekende. Maar op zich heeft dit geen gevolgen voor de huidige uitbating van het uitvaartcentrum klinkt het. Uitvaart De Smet heeft al jaren zn stek aan de Tieltsesteenweg. Op 22 februari 2013 diende De Smet een nieuwe milieuvergunningsaanvraag in die in mei ook werd toegekend door de stad Eeklo. Maar een elektrozaak uit de onmiddellijke omgeving ging echter tegen die vergunning in beroep.
Openingsuren Smet-Uitvaart in Tieltsesteenweg 26-28 te 9900 Eeklo Begrafenisondernemingen openingsuren.info.
De openingsuren van de Begrafenisondernemingen Smet-Uitvaart in de Tieltsesteenweg 26-28 te 9900 Eeklo. Openingsuren adres en telefoon.
Smet Uitvaart BVBA BE 0842.981.369 Eeklo.
Nieuw op trendstop.be Check de profielen van Transmo Altran Belgium Super-net Watkins Europe en Teamleader. Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Tieltsesteenweg 26. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Met een login ziet u de website van de onderneming. Statutaire naam Smet Uitvaart BVBA. Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Juridische toestand Actieve onderneming. Met een login ziet u de personeelsklasse.
Begrafenis en crematie uitvaartbedrijf Smet Uitvaart.
Onze begeleiding is zorgvuldig en respectvol we werken persoonlijk en op maat en hebben op ieder moment oog voor detail. Smet Uitvaart verzorgt uitvaarten in volgende regios. Grenskant Sint-Laureins Kaprijke Lembeke. Kanaal en industriezone Ertvelde Evergem. Maar ook buiten de genoemde gemeenten binnen en buiten het Meetjesland kunt u een beroep op ons doen. Tot Smet Uitvaart BVBA behoren ook Uitvaarverzorging Calsyn en Rouwcentrum Meyvaert. Alleen op aanvraag en met goedkeuring van de familie worden uitvaartgegevens vermeld en de mogelijkheid geboden om uw rouwbetuiging digitaal door te sturen. Niet alle overleden personen van wie wij de uitvaart mogen verzorgen staan dus vermeld.

Contacteer ons

Zoeken naar smet uitvaart eeklo