homilie uitvaart
Homilie Emmaüsparochie.
5de Paaszondag A 2017 homilie Philippe Van den Bussche. Allerheiligen 2015 homilie Vincent Duyck. Pasen 2015 homilie Carlos Desoete. Kerstmis 2014 homilie Carlos Desoete. Allerzielen 2014 homilie Vincent Duyck. Pasen 2014 homilie Carlos Desoete. Uitvaart van priester Hugo Moerman 2013 homilie Carlos Desoete. Jezus bij Maria en Martha 16de zondag 2013 homilie Vincent Duyck Lc.10 38-42. Pasen 2013 homilie Carlos Desoete. Gezin als levende cel 2012 homilie Marnix Galle. Kerstmis 2012 homilie Carlos Desoete. Allerheiligen 2012 homilie Vincent Duyck. Pasen 2012 homilie Carlos Desoete. Jezus met Moses en Elia op de berg 2de zondag Veertigdagentijd 2012 homilie Vincent Duyck Gen. 22 1-2a 9 10-13 15-18 Mc. Woestijn 1ste zondag Veertigdagentijd 2012 homilie Carlos Desoete Gen.
Homilie bij uitvaart van Paul priester en langdurig ziek Preken Online.
Tijd door het jaar. Homilie bij uitvaart van Paul priester en langdurig ziek. Gegevens thematisch Hits 2745 Uitvaart Geschreven 10 mrt 2013. Twaalf geleden toen ik deken werd van heel Klein-Brabant ben ik gaan kennismaken met Paul. In zijn huis in de Hoogstraat. Een enorme gestalte die de deur open deed. IK moest aan de tafel gaan zitten. Hij bood me koffie aan hectoliters koffie moet Paul gedronken hebben. Op de tafel stond een beeldje van een vriendenkring met middenin een brandend kaarsje. Dat kaarsje gaf me een goed gevoel. Ik voelde me welkom verwacht.
INTEGRAAL. De homilie van de begrafenis van Luc De Vos Gent Het Nieuwsblad.
De homilie van de begrafenis van Luc De Vos. 06/12/2014 om 1747 door lbo Print Corrigeer. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. De uitvaartdienst voor Luc De Vos werd zaterdagochtend geleid door bisschop Luc Van Looy. Hij opende de plechtigheid met de woorden Je bent heengegaan op de verjaardag van jouw zoon en je wordt begraven op het feest van Sint-Nicolaas. De volledige tekst van de homilie van bisschop Luc Van Looy kan je hier lezen. Dag Bruno dag Sandra. Beste broers en zussen van Luc.
Homilie voor de uitvaart van Irène Pirlet De blog van Vincent.
De spreekbuis van Vincent Ceulemans. Homilie voor de kerstviering van de Landbouwkring. Homilie voor de 3e zondag van de veertigdagentijd A. Homilie voor de uitvaart van Irène Pirlet. Published zondag 16 februari 2014 Uitgesproken Leave a Comment. Op zaterdag 15 februari 2014 nam onze familie afscheid van de moeder van mijn vader in een druk bijgewoonde uitvaartplechtigheid in de door onze familie zo gekoesterde Sint-Theresiakerk op den Bunt te Ekeren. Ik had de eer voor te mogen gaan in deze intense viering en sprak er deze woorden uit. Beminde broeders en zusters we zijn hier met velen samengekomen om afscheid te nemen van onze Bomma Irène Pirlet.
preek Mailing List Homilie uitvaart.
From Geert Dedecker gdd hotmail.be. Date Fri 6 Dec 2013 120240 0800 PST. in bijlage de homilie voor de uitvaart van een bejaarde vrouw een wat overbezorgde moeder en grootmoeder waarvoor de kinderen en kleinkinderen als evangelielezing kozen de tekst uit de bergrede over Maak je geen zorgen kijk naar de vogels in de lucht de bloemen op het veld. Als een echte paasboodschap met terugwerkende kracht nu zijn alle angsten en zorgen van vroeger voor jou voorgoed voorbij. Met hartelijke groet goed weekend. Onze sterkte is samen! Dienst Diaconie bisdom Brugge. Attachment Homilie uitvaart Anna Couttouw.doc. homilie uitvaart Geert dedecker June 10 2009.
uitvaart overlijden homilie uitvaart.
Als een echte paasboodschap met terugwerkende kracht nu zijn alle angsten en zorgen van vroeger voor jou voorgoed voorbij. Met hartelijke groet goed weekend. Onze sterkte is samen! Dienst Diaconie bisdom Brugge. Attachment Homilie uitvaart Anna Couttouw.doc. homilie uitvaart Geert dedecker June 10 2009. Homilie bij de uitvaart van Wilfried Martens Preken Online. Preken Online het archief voor katholieke liturgie en homilie. Homilie bij de uitvaart van priester Hugo Moerman C. Scheppen in liefde zin geven. Sint-Martinus feest 11 november. Voorbeden voor onze parochie. Jaar van het Gebed. Om af en toe eens zelf te bidden. Homilie bij de uitvaart van priester Hugo Moerman C. Dit is een moment om te herinneren.

Contacteer ons

Meer resultaten voor homilie uitvaart