begrafenisonderneming
De Hertogh Begrafenissen Grimbergen Homepagina.
De Hertogh Begrafenissen Crematies Grimbergen.
Begrafenisonderneming begrafenissen Oudergem Brussel Ergo Poncelet.
WS Ergo Poncelet. Begrafenisonderneming Brussel. Wij zijn er voor u bij de hulp voor en na de begrafenis. Contacteer ons.
Rouwberichten Oud-Turnhout Schillebeeckx.
Bekijk de rouwberichten op de website van Schillebeeckx.
Begrafenisondernemingen Oost-Vlaanderen goudengids.be.
en dit volgens uw overtuiging en budget. 5 Alle bedrijven van Bogaert Rouwcentrum. e.g Oudegemse Baan 50 9200 Dendermonde. Bekijk alle adressen voor Bogaert Rouwcentrum. Begrafenisonderneming uitvaartzorg uitvaartverzekeringen funerarium Dendermonde. 6 De Ceder Uitvaartcentrum Huis Van De Meirssche. Kliniekstraat 20 9050 Gentbrugge Gent. Bekijk alle adressen voor De Ceder. 7 Van Ees René.
begrafenisondernemer Vertaling Nederlands-Frans.
Online vertaalwoordenboek. FRbegrafenisondernemer
DEZUTTER UITVAARTCENTRUM uitvaartzorg uitvaartverzorgingen rouwcentrum rouwberichten funerarium begrafenisonderneming begrafenisondernemer rouwkamers rouwbegeleiding Nieuwpoort Koksijde Middelkerke West-Vlaanderen.
DEZUTTER UITVAARTCENTRUM uitvaartzorg uitvaartverzorgingen rouwcentrum rouwberichten funerarium begrafenisonderneming begrafenisondernemer rouwkamers rouwbegeleiding Nieuwpoort Koksijde Middelkerke West-Vlaanderen
Uitvaartcentrum Orye.
Omdat de zorg van een overledene zeer belangrijk is. Ons bedrijf werd door Pierre Orye in 1958 opgestart in Horpmaal Heers. Zijn schrijnwerkerij begrafenisonderneming was zijn levenswerk. Door zijn vroege overlijden werd zijn zoon Georges Orye op jonge leeftijd 27 gedreven om de zaak van zijn vader verder te zetten. In 1978 werd er in Borgloon een nieuw funerarium geopend. Georges Orye samen met zijn echtgenote Jeannine Nijs werkten hard zodat deze zaak een volwaardige begrafenisonderneming werd. Ook de hulp van familie en personeel is altijd een vaste waarde geweest. Georges en Jeannine hebben 1 zoon David Orye. Zijn interesse groeide en in 1997 studeerde hij af als begrafenisondernemer.
Begrafenisondernemer Van Dooren-Claessen Turnhout.
Wij zijn er voor u zeven dagen op zeven 24 uur op 24. Niet alleen voor de organisatie van een uitvaart maar ook voor en na een overlijden.
Home.
Snoeck uitvaartzorg rouwberichten uitvaartcentrum funerarium begrafenisonderneming begrafenisondernemer rouwkamers rouwbegeleiding Izegem.
Snoeck uitvaartzorg staat sinds 1947 voor dienstbetoon kennis en ervaring als begrafenisonderneming. Van bij de aanvang huldigde de familie Snoeck de filosofie dat discretie kwaliteit service stijl ethiek eerlijkheid en zorg dragen voor het lichaam van uw geliefde de basis vormen van het vertrouwen van die families die op hen beroep doen.

Contacteer ons

Resultaten voor begrafenisonderneming